Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι υπερήρωες του DC's Legends of Tomorrow κυνηγούν ένα τέρας του βάλτου

*
Στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς DC's Legends of Tomorrow που ονομάζεται "Wet Hot American Bummer", η γνωστή ομάδα υπερηρώων αναζητά ένα τέρας του βάλτου. Πρόκειται για έναν από τους αντιπάλους που είχε περάσει για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τα μάτια σας, εφόσον είχατε παρακολουθήσει το trailer της τέταρτης σεζόν. Στη σειρά DC's Legends of Tomorrow πρωταγωνιστούν οι Brandon Routh ως Ray Palmer/The ATOM, Caity Lotz ως Sara Lance/White Canary, Dominic Purcell ως Mick Rory/Heat Wave, Nick Zano ως Dr. Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson-Sellers ως Vixen, Jes Macallan ως Ava Sharpe, Courtney Ford ως Nora Darhk και Matt Ryan ως John Constantine. Επιπλέον στο cast της νέας σεζόν βλέπουμε και τους Ramona Young ως Alaska Yu, Courtney Ford ως Nora Darhk και Tom Wilson as Hank Heywood.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*